Privatlivspolitik 

 

Det er Safe Children målsætning at beskytte dine personoplysninger og denne politik beskriver, hvordan vi behandler de personlige oplysninger som indsamles og behandles på vores hjemmeside og den online kommunikation som kan forekomme mellem Safe Children/Safe Children Academy og hjemmesidens brugere.

 

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig og bruges til at identificere dig. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles oplysninger som Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, andre kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrige give personlige oplysninger om dig selv. Udover de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, webinarer og ved køb af produkter, kan Safe Children indsamle og behandle personoplysninger om dig, når du benytter vores hjemmeside:

Ved brug af cookies på vores hjemmeside

Ved du selv afgiver oplysninger fx ved at besvare spørgeskema eller udfylder formularer

Ved at du deltager i et af Safe Childrens arrangementer Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, markedsføring og kommunikation med Safe Children

I den forbindelse kan Safe Children / Safe Children Academy blandt andet indsamle følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Dine henvendelser og anden kommunikation med Safe Children/Safe Children Academy

Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook, Instagram og LinkedIn

Safe Children/Safe Children Academy behandler ikke følsomme oplysninger om dig

Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, samt at levere den information du efterspørger.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har efter lovgivningen en række rettigheder ifht. vores behadling af oplysninger om dig.

Du har blandt andet ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:
Safe Children
Holsteinsgade 45, 4 2100 København Ø

Telefon: 23844384

Email: [email protected]